【ΚΡΙΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ】- Τυροτητήριο Raclette, κατασκευασμένο από παχύρρευστο ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας τροφίμων με βουρτσισμένη επιφάνεια. Αντιδιαβρωτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
【ΒΟΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ】- Η θερμοκρασία μπορεί να ελεγχθεί με ακρίβεια από το περιστροφικό κουμπί, με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία 50-300℃ (122-572℉). η θερμοκρασία θέρμανσης των τροφίμων μπορεί να αλλάξει ρυθμίζοντας το ύψος του πλέγματος.
【ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΘΕΡΜΑΝΣΗ】- Το κρεατοπαραγωγής μπριζόλας υιοθετεί τεχνολογία ανώτερης θέρμανσης, μειώνοντας αποτελεσματικά την αιθάλη και βελτιώνοντας την απόδοση ψησίματος. Με μέγιστη επιφάνεια εργασίας 17,7"x10,2" (450x260mm).
【ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ】- Σχεδιασμός πλάκας λαδιού μεγάλης επιφάνειας για τη συλλογή υπολειμμάτων τροφίμων και χρησιμοποιημένων ελαίων. Ο σχεδιασμός επιτοίχιας τοποθέτησης αυξάνει την αξιοποίηση του χώρου.
【ΕΥΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ】- Η σχάρα raclette μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να λιώσει τυρί raclette, σάντουιτς τοστ, ακόμη και μπριζόλες και άλλα κρέατα.
Ισχύς: 2000WΕύρος θερμοκρασίας: 122-572℉ (50-300℃)Μέγιστη. Περιοχή εργασίας: 17,7"x10,2" (450x260mm)Διαστάσεις προϊόντος: 26,8"x14,9"x13,4" (680x380x340mm)Μέγιστος χρόνος για μία εργασία: 12 ώρεςΤάση: 220V